Despre Casa de Comert Dona

SC  CASA DE COMERT DONA SRL este o companie infiintata in anul 2009, cu capital privat integral romanesc. Domeniul principal de activitate il constituie distributia produselor si a ambalajelor din mase plastice (LDPE/HDPE/MDPE, etc.) adresate unei game largi de utilizatori industriali.

Prin produsele sale Casa de Comert Dona vrea sa puna umarul la protejarea mediului inconjurator respectand normele ecologice, promovand colectarea deseurilor si  reciclarea acestora.

Mai mult de cat atat, am dezvoltat un blog cu informatii despre reciclare si colectarea selectiva a deseurilor. Pe pagina Resurse Utile gasesti link-uri catre cele mai importante institutii si organizatii pentru protectia mediului, legislatia in domeniu, surse de informare, ghiduri si multe altele.

In speranta ca veti gasi produsele care sa satisfaca cerintele dumneavoastra, va stam la dispozitie cu informatii suplimentare.

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

In contextul noilor realitati economice locale cat si internationale in care un rol important in dinamica pietei o reprezinta serviciile/procesul de intermediere, SC CASA DE COMERT DONA SRL isi propune sa devina unul dintre cei mai importanti distribuitori de ambalaje din mase plastice de pe piata romaneasca.

Ne-am propus sa oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate la preturi reale  corelate cu promptitudine in ceea ce priveste termenele de livrare dar si cu termene de plata adecvate situatiei economice actuale.

Orientare catre Client / Calitate / Profesionalism / Stabilitate / Dinamism

DISITRIBUIM PRODUSE SI AMBALAJE DIN MASE PLASTICE


Europubele, Eurocontainere, Containere Igloo, Containere semi-ingropate si Cutii de compost


Europaleti si Euroboxpaleti


Toalete ecologice


Navete  industria alimentara, Navete panificatie, Navete bere, Navete bauturi racoritoare si Navete transport pasari


Cosuri de gunoi pentru interior si Cosuri de gunoi stradale


Mobilier urban si de gradina

icoana pungi plastic

Pungi, Folii, Saci menajeri si Sacose personalizate


Spatii de joaca si Covoare de cauciuc antitrauma

TESTIMONIALE CLIENTI

„Am achizitionat de la Casa Dona acum aproximativ 2 ani mai multe europubele secondhand. Inca le am si le folosesc intens. Am salvat niste bani suplimentari alegand recomandarea lor de a cumpara europubele secondhand in locul celor noi”.

B.I.A. Maria Tanasie

Avocat

„Am achizitionat de la Casa de Comert Dona pubele atat pentru acasa cat si pentru sediul firmei. A fost super simplu, rapid si produse de calitate. Recomand cu mare incredere”.

Emil Parscoveanu

Antreprenor